Målmandstræning er tit ret overset i mange klubber, i dag bliver der stillet ligeså store krav til målmanden når selv ungdomsholdene spiller kamp, og tit ser man frustrationerne løbe af med træner og forældre fordi målmanden ikke har de nødvendige færdigheder til at gøre en forskel inde på målstregen.

I mange klubber har man den holdning at reel målmandstræning først skal starte når målmanden bliver U14 spiller, på det tidspunkt er det allerede ved at være for sent, hvis man ønsker at få en rigtig dygtig målmand. Mange klubber vælger så en markspiller som typisk er rigtig god i fødderne, men aldrig når at få de helt store målmandsspidskompetencer, hvor han/hun kan gøre en forskel i kamp.

Heldigvis er flere klubber begyndt at indse vigtigheden af struktureret målmandstræning og EB-MAALMAND.DK har lavet aftale med flere klubber både i Danmark og Sverige om et fast samarbejde.

Følgende klubber samarbejder i dag med EB-MAALMAND.DK:

FREM BOLDKLUB
( KØBENHAVN )

LEJRE FC / OSTED
( SJÆLLAND )

TØRRING IF
(JYLLAND )

 

HA85 SILKEBORG
( JYLLAND )

MARIEHØJ IF SILKEBORG
( JYLLAND )

VELLINGE IF
( SVERIGE )

GLUMSLØV IF
( SVERIGE )

MØRKØV IF
( SJÆLLAND )

KR. HYLLING IF
( SJÆLLAND )

LIVERPOOL FC
( ENGLAND )

Liverpool_FC.svg

EVERTON FC
( ENGLAND )
Everton_FC

 

VINDINGE IF
( DANMARK )
1453-vindinge-if
Hvis jeres klub har svært ved at få organiseret jeres målmandstræning på en ordentlig måde, så ring til os, måske kan vi hjælpe jer med at få det struktureret med organiseret træning hos jer eller os.

Jimmy Hansen

Email: info@eb-maalmand.dk
Tlf. +45 23913934

Hvalsøvej 9
4320 Lejre