Så er vi alle ved at være klar til at sætte os ved påskebordet. Det gælder også trænerne og hjælperne fra Eb-Maalmand, som har været igang med Camp i både Osted og Sverige.

Vi startede, mandag, i Osted med at have 20 talentfulde målmænd på besøg med overnatning. Menuen stod på masser af redninger, men denne gang var der også fodarbejde på menuen. Målmændene fik en kæmpe viden omkring hvor vigtigt det er at målmanden også kan finde ud af at bruge sine fødder, da man gerne vil have en målmand som ikke kun kan sparke bolden væk (der er jo ingen grund til at give modstanderen bolden når man lige har erobret den). Den sidste aktivitet på fodboldbanen var at spille de store mod de små, hvor vinderen næsten var udpeget på forhånd – nemlig DE SMÅ. En del af præmien var at se det tabende hold tage 10 armbøjninger imens du skulle sige “jeg er et kæmpe fjols!”. Uden for banen var der FIFA turnering på menuen, hvor alle fik kamp til stregen. De 3 dage, som camp’en varede, vandt de små kampen imod de store, og dette udløste straffen som nævnt tidligere hver gang. Vi sendte onsdag en masse glade målmænd hjem til deres klubber med en stor viden i rygsækken som de kan bruge hjemme i klubben.

Vi startede op torsdag i Vellinge, Sverige, med 45 forventningsfulde målmænd som så frem til nogle lærerige dage – det fik de også! Første dag bød vejret på en kold vind, men ingen hindring! Der blev bare arbejdet hårdere for at holde varmen. Her startede målmændene med en masse opvarmningsøvelser. Dermed var der skabt et godt samarbejde i blandt målmændene. På anden dagen var vejret meget bedre og der gik vi helt ned i detaljerne hvor fik udviklet de mange målmænd – Hvilket også kunne ses over middag da de sidste øvelser skulle afvikles, og blev udført med både stort overskud og god teknik!

I Sverige har vi 2 meget talentfulde trænere, Tomas og Claes, som er en stor hjælp inden for stregerne hvor de hjælper med at oversætte hvis der skulle være nogle vanskeligheder med sproget, men er ikke bange for at lægge sig på græsset for at vise hvordan det skal gøres. Tomas og Claes har en positiv udstråling som målmændene sætter stor pris på,  som gør det rigtig nemt at komme et sted hvor man ikke kender nogle. De ved også begge to hvor og hvornår der skal laves sjov og ballade. Hos Eb-Maalmand er vi rigtig glade for at have disse to fantastiske personer/trænere på vores hold/familie.

Husk at hold øje med både vores Facebook side og her på hjemmesiden.