LIVERPOOL ACADEMY CAMP

Kære målmand,

Nu har du en enestående mulighed for at udleve en drøm, som kun de færreste oplever i deres fodboldkarriere, kom til Liverpool FC Academy og træn under kyndig vejledning af en af Liverpool FC´s akademitræner, du får en hel klar pejling af hvor dit niveau ligger og en fornemmelse af hvad der skal gøres bedre.

Tag med EB-MAALMAND.DK til Liverpool, hvor du udover at se selve Anfield  og Goodison Park hvor Everton holder til, får 2 fede træningsdage i Liverpool.

Vi flyver derover og bliver indkvarteret i selve Liverpool. Turen inkluderer træning, fuld pension, transport og øvrige arrangementer.

Der er begrænsede antal pladser til turen, så det gælder om at være hurtig, hvis du skal sikre dig en af de attraktive billetter.

Aldersgrænse: 12+ år ( drenge og piger )

Afrejse : Søndag den 19 november 2017, hjemkomst onsdag den 22 november.

Træning : mandag, tirsdag.

Du vil få mulighed for at shoppe i Liverpool og på by rundtur bl.a med besøg på stadion (Liverpool Anfield ) og/eller ( Everton Goodison Park)

Du kan evt. selv udprinte et gavekort her, hvis du ønsker at overraske dit barn eller anden person, som du mener har fortjent denne fantastiske tur.

Pris : Kr. 6.499,00 incl.- Fly – transport fra Manchester Airport og retur – træning 2 dage -.

Forplejning – Overnatning – Transport til Liverpool by tur.

Tilmelding

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]