okt
17
lør
2020
CAMP ( OSTED / LEJRE ) – EFTERÅRSFERIEN 2020 Osted
okt 17 kl. 9:30 – okt 18 kl. 15:30
CAMP ( OSTED / LEJRE ) - EFTERÅRSFERIEN 2020 @ Osted | Lejre | Danmark

Program
Så skal vi til det igen, sommeren er forbi, så skal vi i gang med vores altid populære efterårscamp, Corona har sat sine spor hos mange målmænd, pga manglende træning, men det råder vi bod på nu. Vi gør selvfølgelig alt for at du kan føle dig sikker på vores camp, både med afspritning af hænder og udstyr.

Kom og oplev det gode stemning på vores målmandscamp, vi kan have flere overnattende gæster, så giv besked om du ønsker at overnatte.

Vores målmandscamp er efterhånden blevet et tilløbsstykke, hvor mange rigtige dygtige målmænd vender tilbage, fordi de bliver udfordret på højeste niveau. Vi har efterhånden en del landsholdsmålmænd, superliga og divisionsmålmænd der har været forbi vores camps, ingen er for store eller for små :-).

Målmandsskolen gennemgår bl.a. koordinationsøvelser og relevante træningsøvelser, detaljer i målmandsspillet, igangsætning, standardsituationer, placering, kommunikation, indgreb i spillet, målmanden som igangsætter,  indlæg og afslutninger – GLÆD DIG !

Som det er tradition er der også indbyggede konkurrencer både på og uden for banen, og vi har fantastisk socialt samvær, som smitter af på præstationerne.

Campen er for både drenge og piger, og du skal som minimum være U10 spiller.

Hvornår

lør 17/10 -søn 18/10 – 2