Så er vi netop vendt hjem fra Anfield i Liverpool efter en forrygende uge med træning på Liverpool FC’s akademi og træning på selveste Anfield Stadium.

12 målmænd fik en oplevelse de aldrig glemmer og de fik alle stiftet bekendtskab med de engelske træningsmetoder på Liverpools eget træningsakademi.

Vi boede i selveste Liverpool by og det gav målmændene rig mulighed til at opleve denne fantastiske by, der blev handlet flittigt i SportsDirect og PriMark.

I køkkenet sørgede Jimmy for at der blev produceret Pasta i spandevis og mad var der rigeligt af. Skønt er det også at se på disse ture hvordan målmændene finder sammen og knytter sociale bånd og hjælper hinanden med udfordringer omkring målmandsgerningen, det er vigtigt at man støtter hinanden i forhold til ens karriere, da målmændene ofte er overladt lidt til sig selv, specielt i forhold til det mentale, sproglige og sociale.

Træningen på Liverpools Academy var en stor oplevelse, og alle fik prøvet på egen krop, nogle af de krav der stilles til målmændene i de store Premier League klubber, og kulminationen kom onsdag eftermiddag, hvor der blev trænet på Anfield efter at alle målmænd var kommet igennem spillertunnellen til tonerne fra You’ll Never Walk Alone.

Alt i alt en superfed tur, som vi selvfølgelig gentager igen, så følg med på EB-MAALMAND.DK i kalenderen.