At være på målmandscamp er en vigtig ting hvis du ønsker at udvikle dig til at blive en komplet målmand. På målmandscampene har vi mulighed for at gå i dybden med flere af elementerne indefor selve målmandstræningen og du bliver også udfordret i sjove og spændende konkurrencer, hvor du hele tiden kan prøve din nye lærdom af.

Vi lægger stort vægt på at vores camps skal være sjove at være på, og vi har et utroligt godt socialt sammenhold, hvor vi gør alt for at du skal føle dig til rette.

Vi træner hårdt og forventer engagement under træningen, for der er sådan at du lære bedst, vi tager selvfølgelig hensyn til alder og niveau, men vi lover dig at du går fra vores camps med endnu mere selvtillid og kunnen i din målmandsrygsæk.

I forbindelse med de camps hvor der er overnatning involveret, sørger vi for at du får den nødvendige mad, så du kan få tanket ordentligt op, og der er rigeligt af det :-)

Vi forhandler vores egne målmandshandsker af mærket Confidence i en superkvalitet, du vil når du er på vores målmandscamps have muligheden for at erhverve dit helt eget par til en pris med rabat.

Du kan i topmenuen under ‘CAMPS’ selv vælge hvor og hvornår du ønsker at deltage, hvis du er i tvivl kan du altid kontakte os.

“It’s the greatest save I have ever seen.” Pele om Gordon Banks fantastiske redning.