Hvilken fantastisk weekend vi har haft i Sverige. Sommeren har vist sig fra sin allerbedste side og det smittede af på humøret hos alle de dygtige målmænd, 55 stk i alt.

Selvom varmen har været hård, har der været masser af god energi på målmandsskolen i Vellinge IF i Sverige, vi har haft 55 målmænd på besøg i mange forskellige aldersgrupper og det har været inspirerende  at se hvordan de har lært at arbejde sammen på tværs af køn og niveau.

Vi har heldigvis fået installeret en vandslange af kommunen og den har været i brug flere gange for at køle målmændene ned.

Vi er kommet rundt om mange af de forskellige målmandsområder og man har kunnet se, specielt på de små årgange, at niveauet er blevet højnet betragteligt. Vi har kørt en del stationstræning med mange tekniske øvelser og vi har hele tiden lavet små tilføjelser til øvelserne så målmændene til sidst kunne anvende det lærte i nogle rigtig spil.

Vi har også en del piger på campen, og de har virkelig udviklet mange færdigheder allerede, og vi har fået flere af dem til at kaste sig til siderne, som mange gange kan være en stort udfordring, men med den rigtige indlæring og teknik er alt muligt.

Se vores FACEBOOK side her, hvor der også ligger flere billeder.

https://www.facebook.com/EBMAALMAND

Se Youtube video herunder med øvelse fra Campen.